Over ons

Systeembeheerder nodig voor uw bedrijf?

  • Plaats uw opdracht via ons contactformulier
  • Systeembeheerders reageren binnen 24 uur
  • Ontvang gratis offertes en vergelijk
  • Kies de beste systeembeheerder in uw regio
Gratis systeembeheerders vergelijken

Over Slim Systeembeheerders

Als ondernemer wil je het liefst geen omkijken hebben naar de ICT. De servers, werkplekken, laptops, desktops, printers en telefoons, technologie moet ‘gewoon’ altijd goed moet functioneren. Belangrijk daarbij is dat dit soort systemen goed aangelegd, beheerd en onderhouden worden. Maar waar vindt u een goede en betrouwbare systeembeheerder in uw regio?

In heel Nederland hebben wij ervaren en deskundige systeembeheerders direct beschikbaar. Via onze bedrijvengids kunt u direct zien welke bedrijven in uw regio bij ons aangesloten zijn. Vergelijk gratis en onafhankelijk offertes door uw aanvraag bij ons neer te leggen. Binnen 24 uur ontvangt u de offertes.

Achtergrond

Sinds 2012 zijn wij actief in het koppelen van vraag en aanbod in de zakelijke dienstverlening. Zo ook in de branche van systeembeheer. De reden dat wij dit gestart zijn is simpel. Wie slim is vergelijkt eerst, maar losse offertes aanvragen en vergelijken kost veel tijd. Het vergelijken van systeembeheerders moest volgens ons makkelijk en snel kunnen. Via Slim Systeembeheerders plaats u uw ICT-opdracht en op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur meerdere offertes van ervaren systeembeheerders. Vergelijk, kies en bespaar zo op uw kosten.

Samenwerking

De website Slimsysteembeheerders.nl is eigendom van Welikeleads.com (Kvk-nummer: 55366325). Sinds de start werken wij nauw samen met Offerti B.V. (Kvk-nummer: 50196049). Door deze succesvolle samenwerking heeft de aanvrager binnen 24 uur meerdere offertes om te vergelijken en kunnen we systeembeheerders voorzien van potentiële nieuwe klanten.

Wij wensen u alvast veel plezier met vergelijken of het uitbreiden van uw business.

Vriendelijke groet,
Team Slim Systeembeheerders

Slim Systeembeheerders is partner van Offerti. Wij werken samen met gekwalificeerde systeembeheerders uit heel Nederland, die zijn aangesloten bij brancheorganisaties als:

Brancheorganisaties systeembeheer